Camei 2020 aʻoaʻoga faʻafoega faʻatinoga ma aʻoaʻoga

Ina ia mafai ona faʻamalosia lelei le pulega o iloiloga faʻatinoga o tagata faigaluega uma a le kamupani, ma tuʻuina atu le taʻaloga atoa i le taʻitaʻiga ma faʻamalosiaga ma le taofiofia o le iloiloga o le faʻatinoga, i le aso 28 o Iulai, na faʻatulagaina e le kamupani le faʻalauiloaina i le potu fono i le fogafale 3 o le fale ofisa ile Nu. 3 Yuanxiang Street, Jiangnan High-tech Industrial Park, Quanzhou City [2020 Performance Management Training and Learning], sili atu i le 20 middle and senior managers from Jiamei Stationery na auai i lenei aoaoga.

1 (2)

Mo lenei aoaoga, na valaaulia ai e le kamupani Mr. He Huan ma Mr. Chen Ping mai le Beijing Changsong Group e faia lauga.O lauga sa faia i le tulaga o le “faiaoga lauga ma le ta’aloga i le vasega”.I totonu o le potuaoga, na suʻesuʻeina ma faʻamatalaina e faiaoga e toʻalua le le atoatoa o le faʻatinoina o le "alaisa tele", "egalitarianism", ma le "aua le malie" i nisi o kamupani.

4 (2)

O tagata o le pito sili ona taua o le siosiomaga mo tagata faigaluega i se pisinisi.Latou te lelei i le taʻitaʻia ma faʻaosofia, ma e mafai ona latou faʻaogaina le malosi tele o loʻo natia i lalo o le aisa.O le faia o su'esu'ega e ala i fa'atinoga fa'atino ma le aotelega o le 'au a le 'au i fa'amaumauga e mafai ona fa'aleleia atili ai le tomai galue a le kamupani i se tulaga maualuga.

2 (2)

E ala i le tala a le faiaoga, na talanoaina ai e tagata uma le poto masani ma le poto masani i lenei aso, ma pe faʻapefea ona faʻaaogaina i le isi galuega e faʻaleleia ai le faʻatauvaʻa ma le felagolagomaʻi o le 'au, ma faʻaleleia le faʻaleleia o le galulue faʻatasi.

3 (2)

I aso nei, e to'alua faia'oga mai le Vaega a Changsong o lo'o a'oa'o atu ma le onosa'i.I le taimi nei, o nisi kamupani o loʻo i ai faʻafitauli tau pulega, e pei o le faʻatulagaina o totogi le talafeagai ma leai ni auala lelei mo le iloiloga o galuega.I le isi laasaga, o le a faʻaleleia atili e le kamupani le iloiloga, faʻamalosia ma le taofiofia o masini, faʻamalosia le faʻatinoina ma le faʻaogaina o faʻaiuga o iloiloga, ma faʻaauau pea ona faʻaleleia le faʻaleleia atili o le pulega i totonu o le kamupani ina ia mautinoa le faʻamaeʻaina lelei o sini a le kamupani.


Taimi meli: Iul-29-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou