Fa'ata'ita'iga fa'atauga maualuga e maua ai fa'ai'uga

信截图_20221209095234

O le fuafuaina po o le fea faʻataʻitaʻiga faʻatau e sili ona aoga mo lau pisinisi e pei o le taumafai e faapaleni se fua - o suiga uma e te faia i le tasi itu e tatau ona i ai se aafiaga i le isi.

Fa'ata'ita'iga: O se su'esu'ega talu ai nei na fa'ailoa mai ai se fa'ata'ita'iga fa'atauga ta'uta'ua na maua ai le sili atu i le 85% o sui i le atunu'u atoa e ausia le quota.

Le itu i lalo: O aʻoaʻoga malosi ma tautinoga e manaʻomia e fai ai se faʻataʻitaʻiga e pei o lena galuega na iʻu ai foi i le 24% o le aofaʻi o tupe maua.

O le lelei ma le le lelei o le tolu o faʻataʻitaʻiga faʻatau sili ona manuia i pisinisi i aso nei ... o le ituaiga e faʻaogaina e faʻalapotopotoga a le lalolagi e faʻaumatia sini ma faʻamautu ai lo latou tulaga tauva:

1. Fuafuaga o aoaoga ma atinae.E sili atu i le 75% o kamupani sili ona lelei i totonu o le vasega latou te manatu o latou tagata faʻatau o se galuega faifaipea o loʻo faʻaauau pea, o lona uiga e manaʻomia sui uma e auai i se ituaiga o aʻoaʻoga aloaia ma atinaʻe i tausaga taʻitasi.O le tele o ia a'oa'oga (fa'ata'ita'iga, a'oa'oga i totonu o le fale, fonotaga, semina, ma isi) e fa'atatau i le fa'ailoaina ma le fa'ato'ilaloina o vaivaiga o sui ta'itasi.

Le lelei o se faʻataʻitaʻiga faʻatauga ma atinaʻe:

  • o lo'o fa'aleleia pea sui, o lona uiga o le alualu i luma mo le matagaluega atoa
  • O tagata fa'atau fou e masani lava ona tu'uina atu i ai se faufautua, lea e fa'afaigofie ai lo latou fa'atupuina o le taimi, ma fa'amalosia ai le galulue fa'atasi i tulaga.
  • 71% o tagata fa'atau (i le averesi) ausia le quota i se tulaga masani, ma
  • o loʻo i ai se osofaʻiga paleni, lea e masani ai le tauvaga maloloina ma le galulue faʻatasi.

O mea sili ona leaga e lua o se aʻoaʻoga ma atinaʻe faʻataʻitaʻiga o:

  • maualuga le pasene o sui pito i luga e alu ese ona latou te le o manatu e faʻatauaina e le kamupani a latou sao tetele, ma
  • pule e fa'aalu toetoe lava o latou taimi uma e taumafai ai e fa'atumauina se faigapa'aga tutusa ma tagata fa'atau uma.

O lenei fuafuaga e talafeagai mo soʻo se kamupani e faʻatauaina ana tagata faigaluega, ma e manaʻo e faʻalauiloa mai totonu.

2. Le fuafuaga 80/20.O le tele o pule e masani i le manatu o le 80% o latou faʻatauga o le a mautinoa lava e sau mai le 20% pito i luga o latou faʻatau.O le fuafuaga 80/20 e fa'avae i luga o pule e fa'aalu toetoe lava o latou taimi uma e a'oa'o ai le 20% maualuga e fa'atumauina ai le maualuga maualuga.

O faʻamanuiaga sili nei, e tusa ai ma suʻesuʻega eseese:

  • ose fa'atau oloa e maualuga le octane lea e tauva ai pea le aufaipese e sili atu le tasi i le isi
  • se matagaluega e leai se aoga e iloa ai e tagata faʻatau le maualalo le faʻatinoga o le a le faʻatagaina, ma
  • se vaapiapi taula'i e iloa ai e pule po'o ai e taula'i i ai ina ia fa'atumauina a latou numera.

O mea sili ona leaga e tolu:

  1. i le averesi, e itiiti ifo i le afa o tagata fa'atau oloa e ausia le quota i se faiga fa'apenei
  2. subpar reps e seasea faʻaleleia i le taimi, e mafua ai le 38% o le aofaʻi o suiga, o lona uiga
  3. pule o loʻo i ai i se taamilosaga faifaipea, o se mea moni e faʻalavelaveina ai lo latou gafatia e taulai atu i galuega tetele-ata.

O lenei fuafuaga e talafeagai mo kamupani tetele e mafai ona gafatia e faʻatau atu le lata i le 40% o latou au faʻatau i tausaga taʻitasi, pe a faʻauluina sui sili e faʻaauau pea le tuleia mo ni taunuuga lelei.

3. Le fuafuaga fa'aletulafono.O le faʻamoemoe i totonu o maketi faʻatulafonoina o le suiga i pisinisi o le a faʻatonuina ai suiga e manaʻomia.O le tele o faʻalapotopotoga faʻatau atu o loʻo faʻatinoina e tusa ai ma le filosofia tutusa.E tusa ai ma le Sales Analyst Jerry Colletti, o le quota e fetuutuunai i tausaga taʻitasi i se faʻataʻitaʻiga faʻatulafonoina e faʻavae i luga o:

  • numera o le tausaga talu ai
  • tuputupu aʻe kamupani vs. tuputupu aʻe maketi, ma
  • o le a le ituaiga o fetuutuunaiga e iai le avanoa sili e fa'ateleina ai tupe mama.

Le sili faʻapitoa: E lagona e le au faʻatau oloa e faʻamuamua e le kamupani ana tagata faigaluega, lea e mafai ona faʻateleina le faʻamaoni ma le faʻatinoga.

Le pito sili ona leaga: Fuafuaga fa'aletulafono fa'amaopoopo e sui i tausaga ta'itasi - ose fa'amalosi e ono fa'atupu ai le tiga tele mo pule ma sui.

 

Punaoa: Sii mai le Initaneti


Taimi meli: Tes-09-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou