O se fonotaga faalevaiaso o se fetufaaiga o aafiaga: O le ki e fausia ai se au malosi

Alu i Ca-Mei fonotaga faalevaiaso, faatulagaina i le aso 28thOke afiafi.Le autu o le fonotaga: fefaʻasoaaʻi o le poto masani o se tasi lea o ki taua e fausia ai se 'au malosi.

 

"O faʻamatalaga fefaʻasoaaʻi e taua mo soʻo se tasi e manaʻo e fausia se 'au maualuga, vave," o le tala lea a Ca-Mei HR, o loʻo i ai le sili atu ma le 10 tausaga o poto masani faigaluega.

 

E manuia tagata faigaluega mai le mauaina o se poto masani masani i le faagasologa o aʻoaʻoga.O lenei fegalegaleaiga faʻaagafesootai e fesoasoani i tagata taʻitoʻatasi e suʻeina manatu fou ma tuʻuina atu ia i latou se avanoa e aʻoaʻo ai le tasi i le isi.E tatau ona va'ai i taimi uma le a'oa'oina o se fa'aa'oa'oga fa'aauau e feso'ota'i ai manatu fou ma faiga fa'atasi ma galuega moni.

 

O le taimi fa'asoa nei e mo Ca-Mei pito i luga 5 fa'atau.Na latou fa'asoa fo'i o latou aafiaga e uiga i le mausa galue ma fa'ailoga fa'alagona, lea e fesoasoani e fausia ai le EQ a le 'au.A mae'a ona e fa'asoa fa'amatalaga e te fa'atasi o se 'au ma e mafai ona e galulue vave ma sili atu fa'atasi.

O se fonotaga fefa'asoaa'i anoa faauo na fa'ai'u i le patipati ma le talie faifai pea, fa'apea fo'i ma meaalofa fa'apitoa a le aufaigaluega a Ca-Mei.

 

分享会1 分享会2 分享会3


Taimi meli: Oke-29-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou