Le Tulaga o lo'o iai i le 10 Fa'ailoga Tusitusi Sili i le Lalolagi

Sapalai Ofisa

Ua vaaia le tuputupu a'e tele o faletusi a le lalolagi i le tele o tausaga, ma maua ai le tele o polofiti mo le 10 pito i luga o ituaiga tusi tusi i le lalolagi - o lo'o taulamua i le pisinisi i le 2020. O le aofa'i o le maketi o tusi tusi i le lalolagi sa fa'atauaina i le USD 90.6 piliona i le tausaga talu ai. ma o loʻo faʻamoemoe e faʻalautele i le CAGR o le 5.1%.O le mea sili ona tele e mafua ai le tuputupu aʻe o le maketi e mafua mai i se maketi faʻaulufale mai i le lalolagi atoa lea e maualuga ai le manaʻoga ma faʻalauteleina e taugofie - taʻitaʻia e le pito i luga o faʻailoga tusi o loʻo taʻua i lenei tusiga.O maketi sili ona televave i le alamanuia o Europa, Asia i Sasaʻe, ma Asia Tutotonu.O Europa ma Asia i Sasa'e o le maketi aupito tele lea e fa'aulufale mai mo tusi tusi i le lalolagi, a'o Saina o le numera 1 fa'atau oloa i le lalolagi.

 

O le faletusi o se vaega tele o le fa'alapotopotoga tu'uina atu o ofisa.O lo'o fa'aauau pea le fa'alauteleina o fa'ailoga tusi tusi e 10 pito i luga i le lalolagi i maketi eseese i le lalolagi atoa ona o le fa'alauteleina e foliga mai o se itu taua lea o lenei maketi.O le pepa fa'amatalaga lenei o le a fa'ailoa mai ai mea o lo'o faia e fa'ailoga pito i luga e va'aia ai le manuia ma e mafai fo'i e isi ona mulimulita'i pe fa'afeso'ota'i ma fa'ailoga tusi tusi sili ona lelei e fa'aola ai lau pisinisi.

 

Fa'amatalaga o Alamanuia Tusitusi

O le a le tusi tusi?O tusi tusi o mea ia e manaʻomia mo le tusitusi, e pei o pepa, peni, penitala, ma teutusi.O mea tusi tusi sa fa'aaogaina mo le tele o seneturi.I le vaitau fa'aonaponei, o mea tusi tusi ua fa'aleleia ma ua sili atu ona lelei mo le fa'aoga.A'o fa'aauau pea ona fa'atupula'ia le aofa'i o mea'ai, o le lumana'i o le fa'alapotopotoga tu'utusi a le lalolagi e foliga manuia.

 

I totonu o faletusi, e faʻatau e le au gaosi mea e pei o laupapa, palasitika, ma vaitusi e fai ai penitala ma peni, mea tau ata, pepa kaponi poʻo masini faʻailoga.Ona fa'atau atu lea o oloa i fa'atau oloa, fa'atau oloa fa'atau oloa, fa'apea fo'i fa'apotopotoga tetele.O le tele o nei oloa e fa'atau atu e ala i faufautua i pisinisi ma tagata fa'atau.

 

Tulaga Maualuga Alamanuia Alamanuia Fa'atupuina

Fa'afouga: O lo'o fa'atupula'ia le mana'oga mo oloa fa'apitoa.

Maketi: I le vaega o tusi tusi a'oga, o fa'atauga fa'atauga lelei o le ki lea i le manuia.

Fa'asalalauga fa'aagafesootai ma televise, e tatau i kamupani ona teu fa'afaigaluega i le maketiina ina ia tumau le talafeagai ma agava'a i le maketi o oloa fa'asalalau i le lalolagi.

 

Fa'avasega le Top 10 Meatusi Fa'ailoga i le Lalolagi i le 2020

Ole pito i luga ole 10 fa'ailoga tusi tusi i le lalolagi mo le 2020 ua sili ona pulea le maketi mo le lata i seneturi.O kamupani ia na fausia le maketi o tusi tusi i le lalolagi atoa ma oloa tatou te faʻaaogaina i aso nei faʻapisinisi ma mo a tatou pisinisi.O le lisi lea a BizVibe o fa'ailoga pito i luga o tusi tusi i le lalolagi i aso nei.

 

1. Staedtler

Staedtler Mars GmbH & Co. KG ose Siamani kamupani meafaigāluega tusitusi lelei ma ose gaosimea ma fa'atau oloa tusiata, tusitusi, ma mea fa'ainisinia tusi ata.O le kamupani na faavaeina i luga o le 184 tausaga talu ai e JS Staedtler i le 1835 ma gaosia le tele o ituaiga o mea tusitusi, e aofia ai penitala tusi, peni polo, peni vali, penitala faʻamalosi, peni faʻapolofesa ma penitala laupapa masani.

 

Ole laina ole oloa a Staedtler e aofia ai a latou vaega o mea tusitusi e aofia ai oloa e pei o penitala kalafi, penitala masini, taʻitaʻia, maka, peni polo, peni taʻavale, ma toe faʻatumu.O la latou ata tusi fa'apitoa e aofia ai peni fa'apitoa, tapasa, pule, seti sikuea, laupapa tusi, ma ta'iala tusi i la latou laina oloa.O la latou vaega o mea tau ata e aofia ai penitala lanu, penivali, penisina, suau'u pateta, vali, omea fa'ata'ita'i, ma vaitusi i la latou laina oloa.O la latou vaega fa'aoga e aofia ai titi ma penitala i la latou laina oloa.

 

2. Faber-Castell

Faber-Castell o se tasi lea o faʻailoga pito sili ona tele i le lalolagi e oʻo mai i le 2020, ma o le gaosiga ma le tuʻuina atu o peni, penitala, isi sapalai o le ofisa, ma mea faʻataʻitaʻi, faʻapea foʻi ma mea faigaluega tusitusi maualuga ma oloa paʻu taugata.Faber-Castell o loʻo faʻauluulu i Stein, Siamani, o loʻo faʻagaioia 14 falegaosimea ma 20 faʻatau iunite i le lalolagi atoa.

 

3. Fa'afanua

Maped o se tasi o faʻailoga pito i luga o tusi tusi e oʻo mai i le 2020. Ofisa autu i Annecy, Farani.O le Maped ose fa'aFalani e fa'atautaia e le aiga o oloa fa'akomepiuta ma faletusi.O le Maped e 9 ona lala i atunuu e 9 ua avea ai ma se tasi o kamupani tusi tusi e 10 pito i luga i le lalolagi i le 2020.

 

4. Schwan-Stabilo

O le Schwan-STABILO o se Siamani e faia peni mo le tusitusi, valivali, ma teuteuga faʻapea foʻi ma faʻailoga ma faʻailoga mo le faʻaogaina o le ofisa.O le Schwan-Stabilo Group na fa'atūina i le 165 tausaga talu ai i le 1855 ma o le kamupani sili ona tele i le lalolagi o lo'o gaosia peni fa'amalama, ma avea ai ma se tasi o fa'ailoga pito i luga i le lalolagi i le 2020.

 

5. Muji

Muji na amata i tua i le 1980 fa'atau atu na'o le 40 oloa e aofia ai peni, penitala, ma api mai le latou vaega tusi.O Muji ua avea nei ma se tasi o igoa sili ona lauiloa i le lalolagi, o loo faagaoioia i luga o le 328 faleoloa o loo faagaoioia tuusao, ma sapalai 124 faleoloa i Iapani ma 505 faleoloa faavaomalo mai atunuu e pei o Peretania, Iunaite Setete, Kanata, Korea i Saute, ma Saina. .O le laumua o Muji o loʻo i Toshima-ku, Tokyo, Iapani.

 

6. KOKUYO

O KOKUYO na amata o se sapalai tusi tusi, ma o loʻo faʻaauau pea i aso nei le gaosiga ma le faʻatau atu o le tele o oloa pepa o le ofisa, faʻapea foʻi ma mea faʻapipiʻi tusi ma mea e fesoʻotaʻi ma PC ua fuafuaina e faʻafaigofie ona faʻaoga mo tagata uma i totonu o le ofisa ma le aʻoga. .

 

7. Sakura Color Products Corporation

Sakura Color Products Corporation, fa'auluuluga i Morinomiya-chuo, Chūō-ku, Osaka, Iapani, o se fa'ailoga tusi a Iapani.Na amata Sakura i le amataga o se tufuga vali vali ma iu ai ina faia le uluai suau'u pastel.

 

8. Taipo

Typo o se tasi o fa'ailoga tusi tusi pito i luga i le lalolagi, o lo'o galue i lalo o le Cotton On Group - le fa'atau oloa aupito tele i Ausetalia i le lalolagi, e lauiloa i ana lavalava fa'ailoga ma fa'ailoga tusi.Cotton On e fou fou, faʻavae i le 1991, na faʻalauteleina o se faʻailoga tusi i le 2008 ma Typo.

 

I le avea ai ma se tasi o fa'ailoga pito i luga e 10 i le lalolagi, ua lauiloa Typo i ana oloa tulaga ese, malie ma taugofie.

 

9. Canson

O Canson ose fa'aFalani e gaosia pepa ata ma oloa fa'atatau.Canson o se tasi o kamupani tuai i le lalolagi, na faavaeina i le 1557. Canson o loʻo galue nei i Europa, Amerika, Asia, Ausetalia.

 

10. Fuatupe Crane

Faʻatau atu i le Kamupani Crane i le 2017, o le Crane Currency o se gaosiga o mea faʻapipiʻi pepa e faʻaaogaina i le lolomiina o faletupe, tusifolau, ma isi pepa malupuipuia.O lo'o fa'agaioi pea le Crane Currency i lalo o le kamupani matua o Crane & Co. o se tasi o fa'ailoga tusi tusi pito i luga e 10 i le lalolagi.

 

O le 10 pito i luga o fa'ailoga tusi tusi i le lalolagi i le 2020. O nei kamupani e 10 ua saunia le ala mo le fa'atauina o ofisa, o le tele oi latou mo le faitau selau o tausaga ma o le a fa'aauau pea ona ta'ita'ia le maketi i le gaosiga o mea tusitusi, pepa. , teutusi, ma isi mea uma a le ofisa e fa'aaogaina e tagata fa'atau ma pisinisi i aso uma.

 

Kopi mai le BizVibe


Taimi meli: Tes-07-2020

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou