Aisea e taua tele ai le fa'avasegaina o tagata fa'atau

Fa'apitoa-tagata fa'atau-aafiaga

 O le foia o le faafitauli sa'o o se mea e tasi, ae o le faia ma se uiga patino o se tala e matua ese lava.I le tele o pisinisi fa'atauva'a o aso nei, o le manuia moni o lo'o taoto i le fesoasoani i au tagata fa'atau i le auala lava e tasi e te fesoasoani ai i lau uo mamae.

Ina ia ola i totonu o le siʻosiʻomaga pisinisi tipi lea e foliga mai e le o se faʻafitauli le toe faʻaleleia o le uili, e tatau ona e mafaufau ese mai le pusa.Ma, i nisi taimi, e mafai ona faigofie e pei o le mafaufau i le poto masani o tagata faatau e te tuʻuina atu ma faʻaleleia e ala i le faʻaogaina o le fesoʻotaʻiga a le tagata ma tekinolosi lata mai o loʻo avanoa.

E fesoasoani le fa'asinomaga e va'ai mana'oga

O le fa'aaluina o le taimi e atia'e ai fa'amatalaga a tagata fa'atau e ono na'o le ute lea o le poto masani fa'atau ma se faiga fa'apitoa.

O aso na avea ai fa'atauga tuusao ma fa'atauga autu o fa'atauga ua leva.Ua to'atele tagata o lo'o fa'aaluina le taimi e su'e ai i luga ole laiga mo lena mea fale na latou va'aia i le fa'asalalauga TV po'o le fa'aputuga o lavalava na fa'asalalauina i luga o fa'asalalauga lautele.O lenei mea e fa'aosofia ai pisinisi e fa'afetaui i le tele o mana'oga voluma ma tu'uina atu e tusa ai.

Ole lisi o mana'oga ma fua faatatau o oloa fa'atau ua tu'ufa'atasia i upegatafa'ilagi a kamupani e fesoasoani e maua atili ai fa'amatalaga e uiga i fa'amoemoega.I le faʻaopoopoga i le saofagā i algorithms, o meafaigaluega e faʻaauau ai tagata faʻatau e toe foʻi mai.

Ina ia puipuia le "su'e su'esu'e" e mafua mai i le anoanoa'i o filifiliga, e tatau i pisinisi ona fa'atino fautuaga patino ma aafiaga.Fa'afetai i le televave o le fa'atupuina o tekinolosi a'oa'oga, ua faigofie nei nai lo se isi lava taimi le fa'aogaina o fa'amaumauga e fai ma leo o le tagata o tausia.

O loʻo manino le feʻau: Faʻataʻitaʻi i feʻau faʻasalalau ma faʻasalalauga faʻasalalau faʻasalalau e tuʻuina atu i le taimi saʻo, ma o le ae tu ese mai le motu o tagata.

O le fa'apitoa e fausia ai le fa'atuatuaga e le motusia

O le taunuuga sili ona tuusa'o o se tagata fa'atau fa'atau mo tagata ta'ito'atasi o le fa'atuatuaga fa'avae.A e vaʻavaʻai i tua atu o fua o le liua, e amata ona e vaʻavaʻai i mea e manaʻo ai au tagata faʻatau ma mea e taofia ai i latou mai le mauaina.

E mafai ona e alu i le mamao e suʻe ai a latou sini autu - o le auala lea e mafai ai ona e faʻavasega atili lau ofo.

E ala i le fa'aalia o lou naunau moni e fesoasoani i isi, e te faia ai se avanoa saogalemu mo i latou e fa'asoa mai ai o latou fa'afitauli ia te oe.Ona liliu lea o le faʻamau i se mafutaga mautu ma se fesoʻotaʻiga faʻalagona, lea e iʻu ai i le faʻamalieina o tagata faʻatau ma faʻatau.

Function of Beauty o se faʻataʻitaʻiga muamua o se amataga lalelei o lana faiga faʻapitoa - o se suʻega faʻainitaneti lauulu - faʻamautinoa latou o se nofoaga manaia i totonu o kamupani sili ona manuia i aso nei.Pe o le fa'amoemoega a le au fa'atau e fa'amaufa'ailoga o latou pito vaelua, fa'asusu le pa'u po'o le fa'auigaina o fa'alelei maualuga, e mafai e tagata fa'atau oloa ona maua le oloa e fetaui ma o latou mana'oga.O le taunuuga?Fiafia tagata fa'atau o lo'o filifili ma le loto malie e lesitala i fuafuaga fa'alemasina a le fa'ailoga e fa'afesuia'i mo auaunaga fa'apitoa.

Manumalo le faatumauina ma le faamaoni

E leai se fuafuaga e sili ona aoga i le fatuina o se tagata faʻatau faʻamaoni e pei o le faʻapitoa.

E ala i le fa'ailoa atu i tagata fa'atau lou fa'afetai mo i latou e ala i le tu'uina atu o fa'aitiitiga o aso fanau, tusi fa'afetai tusilima ma fa'alilolilo fa'ailoga pepa ulufale, o lo'o e fa'atulagaina oe lava mo se manuia umi.O nei taga e foliga mai e laiti e alu mamao atu i le tuʻuina atu i tagata faʻatau le mafuaaga e nonofo ai.

O se suʻesuʻega na faia e le BCG na maua ai kamupani na faʻaaogaina faʻapitoa e sili atu ona faʻateleina a latou tupe maua i le 10%.O lenei mea e mafua mai i le faʻateleina o le numera o tagata faʻatau faamaoni o loʻo pipii atu i pisinisi e ui lava i foliga vaaia o isi faʻailoga fou i luga o le tafailagi.

O le i ai o se vaega lagolago o tagata o loʻo fiafia e uiga i le faʻalauiloaina o oloa fou e pei o oe e aoga lona mamafa i le auro.O le a latou faʻasalalau le upu e aunoa ma lou faʻaaluina o afe i luga o maketi.Faatasi ai ma se faʻavae faʻapitoa, e mafai e lau kamupani ona manumalo i tagata tauva.

Avea fa'apitoa-taula'i le 'it' vaega

Salesforce faʻaalia tagata faʻatau e faʻamoemoe e ofoina atu oloa talafeagai ma auaunaga aʻo leʻi oʻo i le faʻafesoʻotaʻi ma se kamupani.E ono fa'apopoleina ai fa'ailoga e le'i ofoina atu ni fofo fa'atatau muamua.

Ae e le faapea.E mafai ona e seleseleina faʻamanuiaga o le tuʻuina atu o oloa ma auaunaga faʻapitoa e aunoa ma le ositaulagaina o fuafuaga a lau kamupani.Nai lo lena, fai le fa'asinomaga o se vaega, ma o le a le fa'atalitali ai i'uga.

E mafai ona e fa'atuputeleina le fa'atupuina mai se fa'ata'ita'iga fa'apitoa mo tagata fa'atau.O le a faʻamalosia tagata faʻatau e totogi le tau mo se auaunaga mataʻina, lea, i le isi itu, o le a oʻo atu ai i tupe maua maualuga.Ma o le ae mauaina tagata faʻamaoni faamaoni o le a faasolosolo malie ona aumaia le taua i lau kamupani.

 

Punaoa: Sii mai le Initaneti


Taimi meli: Aukuso-10-2022

Auina mai lau savali ia i matou:

Tusi lau savali iinei ma lafo mai ia i matou